Skip to main content

Info om mig og min kunst

Det har været en lang rejse at nå hertil hvor jeg er i dag, hvor jeg udstiller mine tekstile billeder flere gange årligt og bliver antaget på censurerede udstillinger i indland og udland. Jeg har aldrig drømt om at nå hertil, men har været dybt optaget af den kreative proces og fascineret af hvad der kom ud af det, det er blevet min mening med livet.

Passionen for det tekstile er kun tiltaget med årene og jeg elsker hele processen, fra når idéerne tager form i mit hovede, stoffarvningnen, opbygningen af en komposition, quiltningen. Dog nok mindre selve monteringen, men det er unægtelig en vigtig del af det færdige billede.

Jeg synes stof kan noget helt særligt, der er hele tiden noget nyt at lære, så jeg fortsætter.

Læs mere  (artist statement)

Læs mere  (resume)

Jeg bruger kun kvalitets produkter til skabelsen af mine værker, jeg lægger mange kræfter og meget energi i mine billeder, det er en æressag for mig at kvaliteten er i orden.

Mine billeder, som al anden vægkunst, bør ikke udsættes for vedvarende direkte sollys da det vil medføre en hurtigere blegning af farverne. Jeg har egne billeder hængende på væggene i mit hjem, de har hængt i en årrække nu uden tegn på at farverne blegner.

Rengøring, hvis man føler behov for det, er ikke meget anderledes end af andre billeder. Mine værker kan tørres forsigtigt af med en fugtig klud eller der kan benyttes en fnugrulle. Det er ikke min oplevelse at de bliver mere støvede end andre billeder på væggen og vi har indtil flere pelsdyr i huset, uden at det giver ekstra udfordringer.